daanepskamp.com

Productfotografie: JBL

Bijzondere productfotografie

Het laten zien van jouw product is essentieel. Hoe doe je dat het beste? Er zijn verschillende soorten productfotografie, welke bij mij beide mogelijk zijn. Er bestaat een simpele consistente variant die perfect is voor bijvoorbeeld een website. Heb je 1000 artikelen en wil je dezelfde look? Dat kan! Maar productfotografie met meer beleving is aantrekkelijker voor bijvoorbeeld een advertentie. In plaats van losstaand geknipte producten kun je meer beleving toevoegen door middel van een mooie achtergrond, prachtig licht en verrassende hoeken. Zie hier hoe het ook kan. Productfotografie van de JBL Clip 03.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen op het gebied van portretfotografie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!

OpdrachtgeverJBL
Agency: Crystal Park

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bevalt hetgeen wat je ziet op mijn site en wil je graag weten hoe ik jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met film of fotografie? Neem vrijblijvend contact op. Ik kom graag met je in contact, zodat we kennis kunnen maken. Wellicht komen we tot een fantastisch resultaat.