daanepskamp.com

film & fotografie | gemaakt voor bedrijven!

(function(ss,ex){ window.ldfdr=window.ldfdr||function(){(ldfdr._q=ldfdr._q||[]).push([].slice.call(arguments));}; (function(d,s){ fs=d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs=d.createElement(s); cs.src=src; cs.async=1; fs.parentNode.insertBefore(cs,fs); }; ce('https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_'+ss+(ex?'_'+ex:'')+'.js'); })(document,'script'); })('DzLR5a5WePJ7BoQ2');

Portretfotografie.

Iedereen kan mooi op de foto staan met goede portretfotografie.

Portretten van personeel schetst een kraakhelder en transparant beeld van jouw bedrijf. Portretfotografie is van groot belang voor bedrijven om verschillende redenen:

1. Persoonlijke Connectie: Portretten van medewerkers, leidinggevenden en teams helpt een persoonlijke connectie tot stand te brengen tussen het bedrijf en het publiek. Het toont het menselijke aspect achter het merk en creëert vertrouwen en sympathie.

2. Merkrepresentatie: Portretten kan de kernwaarden en cultuur van een bedrijf weerspiegelen. Een vriendelijk portret kan bijvoorbeeld de klantvriendelijkheid benadrukken, terwijl een professioneel portret de zakelijke expertise kan overbrengen.

3. Teamidentiteit: Portretfotografie van het team laat niet alleen individuele gezichten zien, maar benadrukt ook de samenhang en eenheid binnen het bedrijf. Dit is vooral waardevol voor zowel interne als externe communicatie.

4. Marketing en Branding: Goed samengestelde portretfoto’s kunnen worden gebruikt in marketingmaterialen, advertenties en sociale media. Ze voegen een menselijk element toe aan uw branding en trekken de aandacht van het publiek.

5. Vertrouwen en Transparantie: Portretfotografie draagt bij aan de transparantie van een bedrijf. Klanten waarderen het zien van de gezichten achter een organisatie, omdat dit vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt.

6. Werknemertevredenheid: Het maken van portretfoto’s van medewerkers kan ook de werknemerstevredenheid vergroten. Het laat zien dat het bedrijf trots is op zijn personeel en investeert in hun zichtbaarheid.

Portretfotografie speelt een essentiële rol bij het creëren van een menselijke en authentieke merkidentiteit, het opbouwen van relaties met klanten en het versterken van het algehele bedrijfsimago.