daanepskamp.com

Wie ben ik? Wie is Daan Epskamp?

Fotograaf & filmmaker
uit Apeldoorn, Gelderland.

Het is logisch dat je wilt weten met wie je wilt werken. Mijn naam is Daan Epskamp, ik ben 30 jaar oud en kom uit Apeldoorn. Film, licht, fotografie en mensen zijn voor mij de perfecte combinatie. Creatief bezig zijn is het beste wat er is, dat vind ik althans! Vooral als je daar professioneel elke dag mee bezig bent.

Wat ik leuk vind is om een bijdrage te leveren aan jouw communicatie, door middel van visueel beeld kun je een boodschap versterken. Vanaf het begin van mijn carrière wilde ik mij bezig houden met commerciële doeleinden, zoals reclame’s, bedrijfsfilms en fotografie voor bedrijven.
Ik vind het namelijk gaaf om reclame of bekendheid voor een bedrijf of merk te creëren op een authentieke manier, vooral in combinatie met mooi licht en een sterke boodschap.
Dit bereik je vooral door een goede samenwerking, ik ga voor de langer termijn samenwerkingen. Hierdoor leer je elkaars skills goed kennen. Met mijn enthousiasme en eerlijkheid komen we samen tot het beste resultaat. Ik kan niet wachten om meer over je te weten, druk op de knop om kennis met me te maken. Wellicht komen we tot een heel mooi resultaat.