daanepskamp.com

Portretfotografie: duwtje.com

Portretfotografie van het team

Het neerzetten van jouw bedrijf gaat gepaard met het hebben van een goede uitstraling. Goede portretfotografie kan daar aan bijdragen. Voor Duwtje.com heb ik het team op de foto gezet, krachtige, sfeervolle portretten met een vleugje zon. Omdat het kantoor erg fotogeniek is, hebben we gekozen om dat als achtergrond te gebruiken. Wat het veel sfeervoller maakt dan een effen kleuren achtergrond. Portretfotografie kan op veel verschillende manieren, maar ik werk standaard met flitsers. Dit zorgt voor totale controle in de uitstraling. Wil je fris en helder? Geen probleem! Alle stijlen zijn mogelijk. Techniek en uitstraling van je personeel gaat hier hand in hand.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen op het gebied van portretfotografie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!

Opdrachtgever:  Duwtje.com
Agency: Crystal Park

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bevalt hetgeen wat je ziet op mijn site en wil je graag weten hoe ik jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met film of fotografie? Neem vrijblijvend contact op. Ik kom graag met je in contact, zodat we kennis kunnen maken. Wellicht komen we tot een fantastisch resultaat.