daanepskamp.com

film & fotografie | gemaakt voor bedrijven!

(function(ss,ex){ window.ldfdr=window.ldfdr||function(){(ldfdr._q=ldfdr._q||[]).push([].slice.call(arguments));}; (function(d,s){ fs=d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs=d.createElement(s); cs.src=src; cs.async=1; fs.parentNode.insertBefore(cs,fs); }; ce('https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_'+ss+(ex?'_'+ex:'')+'.js'); })(document,'script'); })('DzLR5a5WePJ7BoQ2');

Actief Werkt: Fotografie

Fotografie voor intern en extern gebruik

Voor Actief Werkt heb ik fotografie mogen doen. De wens was om portret fotografie te produceren, om daar later grafische elementen aan toe te kunnen voegen. Zodat zij hun communicatie kunnen uiten via social-media acounts.

Fotografie speelt een cruciale rol, zowel voor intern als extern gebruik, om verschillende redenen. Ten eerste biedt het visuele elementen die een verhaal vertellen en emoties overbrengen op een directe en krachtige manier. Dit is van onschatbare waarde bij het communiceren van boodschappen, zowel binnen als buiten de organisatie.Voor intern gebruik kan fotografie een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid bevorderen. Het delen van bedrijfsevenementen, teamactiviteiten en medewerkersportretten versterkt de bedrijfscultuur. Het kan ook als visuele ondersteuning dienen bij presentaties, trainingen en interne communicatie, waardoor complexe informatie gemakkelijker te begrijpen is.

Extern gezien speelt fotografie een sleutelrol bij het opbouwen van een merkidentiteit en het overtuigen van klanten. Hoogwaardige beelden wekken vertrouwen en professionaliteit op en kunnen het verhaal van een merk krachtig overbrengen. Van productfoto’s die de kwaliteit illustreren tot sfeerbeelden die de merkessentie vastleggen, fotografie heeft de kracht om potentiële klanten te boeien en te overtuigen.Kortom, fotografie is een universeel communicatiemiddel dat de kracht heeft om verbindingen te creëren, verhalen te vertellen en merken te versterken, zowel binnen als buiten de organisatie.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen op het gebied van portretfotografie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!

Opdrachtgever: Actief Werkt
Agency: Four Corners

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bevalt hetgeen wat je ziet op mijn site en wil je graag weten hoe ik jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met film of fotografie? Neem vrijblijvend contact op. Ik kom graag met je in contact, zodat we kennis kunnen maken. Wellicht komen we tot een fantastisch resultaat.